Trening med mening

Trening med mening

Selvforsvar, disiplin, konsentrasjon, kroppsbeherskelse, balanse, kondisjon, bedre helse... Karate er allsidig og velegnet trening for barn og voksne i alle aldre og det er aldri for seint å begynne. Lite tid til overs i hverdagen? Kombinert trening for barn og voksne gjør det enklere!

Klubbgradering

Klubbgradering

Spente karateutøvere før klubbgraderingen starter. Det er klubbgradering to ganger i året for barn yngre enn 12 år. Eldre barn, ungdom og voksne graderer ved vinter eller sommersamlingene som er i WIKF regi.

Gasshuku

Gasshuku

Det arrangeres to treningssamlinger, gasshuku, i løpet av året. En vintersamling rundt månedsskiftet november/desember og en sommersamling i juni. Til disse samlingene kommer det utøvere fra ulike klubber i Østlandsområdet og samlingen varer i 3 dager.

Vår nasjonale hovedinstruktør sensei Cato Bruarøy holder en digital treningssamling for høyere graderte, dvs. fra 3.kyu og oppover.

Sensei Bruarøy vil ta for seg viktige og grunnleggende prinsipper i Wado Ryu og noen av stilartens viktigste teknikker; sanbon, ohyo, kihon samt avanserte kata.

Varighet er på ca 2.5 timer inkludert en 15 minutters pause.

Samlingen er den første av i alt tre i år.

 

Klikk her for mer informasjon og påmelding

Bruk avtalekoden "wikfnorge2021" for 10% rabatt ved påmelding.

 

0
0
0
s2sdefault