Trening med mening

Trening med mening

Selvforsvar, disiplin, konsentrasjon, kroppsbeherskelse, balanse, kondisjon, bedre helse... Karate er allsidig og velegnet trening for barn og voksne i alle aldre og det er aldri for seint å begynne. Lite tid til overs i hverdagen? Kombinert trening for barn og voksne gjør det enklere!

Klubbgradering

Klubbgradering

Spente karateutøvere før klubbgraderingen starter. Det er klubbgradering to ganger i året for barn yngre enn 12 år. Eldre barn, ungdom og voksne graderer ved vinter eller sommersamlingene som er i WIKF regi.

Gasshuku

Gasshuku

Det arrangeres to treningssamlinger, gasshuku, i løpet av året. En vintersamling rundt månedsskiftet november/desember og en sommersamling i juni. Til disse samlingene kommer det utøvere fra ulike klubber i Østlandsområdet og samlingen varer i 3 dager.

 

Det ser ut til å bli en stund til vi får lov til å trene igjen som vanlig.

I mellomtiden tilbyr blant annet sensei Cato Bruarøy hjelp til hjemmetrening via Facebook hjemmesiden Karatehjemme, torsdager kl 18:00.
Klikk her for å åpne Facebook siden til Karatehjemme.
Sensei Cato eller andre holder framover en 30 minutters gratis trening med fokus på øvelser man kan gjøre hjemme og hvor man ikke har mye plass.
Video'ene legges ut senere slik at man kan trene selv på et eget tidspunkt.

Sensei Jon Wicks arrangerer fra onsdag 15.april kl 19:00 10 treninger framover via videotjenesten Zoom.
Denne treningen må det betales for.
Mer informasjon om denne treningen finner man ved å søke på Facebook sidene til Wado International Karate-Do Federation.
Klikk her for å søke etter innleggene fra sensei Jon Wicks på WIKF Facebook siden.

0
0
0
s2sdefault