Trening med mening

Trening med mening

Selvforsvar, disiplin, konsentrasjon, kroppsbeherskelse, balanse, kondisjon, bedre helse... Karate er allsidig og velegnet trening for barn og voksne i alle aldre og det er aldri for seint å begynne. Lite tid til overs i hverdagen? Kombinert trening for barn og voksne gjør det enklere!

Klubbgradering

Klubbgradering

Spente karateutøvere før klubbgraderingen starter. Det er klubbgradering to ganger i året for barn yngre enn 12 år. Eldre barn, ungdom og voksne graderer ved vinter eller sommersamlingene som er i WIKF regi.

Gasshuku

Gasshuku

Det arrangeres to treningssamlinger, gasshuku, i løpet av året. En vintersamling rundt månedsskiftet november/desember og en sommersamling i juni. Til disse samlingene kommer det utøvere fra ulike klubber i Østlandsområdet og samlingen varer i 3 dager.

Nå som barneskolene har åpnet igjen, starter vi også opp igjen med trening fra mai.

Vi har vært i kontakt med både Løren skole og Stovner skole og forhørt oss om hvilke tiltak som gjøres og hvilke krav som stilles for å kunne samles.

Gymsalene er foreløpig ikke åpne for utlån, men det er mulig å trene på skolenes uteområder.

På skolen er elevene samlet i grupper på 15 og det er det vi tenker oss når det gjelder barnas trening også.
For ungdom og voksne blir det mindre grupper.

Det er romslige områder å være på, så det skal gå fint å overholde anbefalt avstand og vi kommer også til å legge opp treningen slik at det kun blir individuelle øvelser.

Det er ikke mulig å benytte garderobene på skolene, så pass på å komme ferdig skiftet. Vi trener ute så vi bruker sko og det er også greit å ha varme klær under gi'en. Klubbdress er også tillatt.

Treningstidene er som før:

Løren skole: Tirsdager og torsdager

17:30-18:30 - barn
18:45-20:30 - ungdom og voksne

Stovner skole: Torsdager

18:00-19:45 - alle

Dersom det blir mange på trening, må vi dele opp i flere grupper slik at vi kan opprettholde avstand og øvrige smitteverntiltak.

0
0
0
s2sdefault